April 27, 2018

Cum cumperi

Comanda online

Pentru a comanda prin intermediul magazinului online www.greencert.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de email valida. Vom folosi aceasta adresa de email pentru toate comunicarile comerciale si confirmarea comenzilor.

Pentru a facilita cumpararea prin magazinul nostru online, am elaborat urmatorii pasi:

1. in meniul din dreapta apasati butonul „ Contul tau”. Se va deschide sectiunea de Login a site-ului unde trebuie sa selectati „Inregistreaza-te”. Aici veti introduce un nume de utilizator, o parola cu care veti accesa in viitor contul dumneavoastra, precum si datele personale necesare pentru livrarea comenzii (nume, adresa, numar de telefon). Dupa introducerea acestor date apasati butonul „Trimite”. In acest moment sunteti autentificat in contul personal.

2. la urmatoarele vizite este suficient sa selectati butonul „Contul tau” si apoi sa introduceti numele de utilizator si parola in sectiunea de login

3. in continuare, pentru a vizualiza produsele folositi meniul din stanga, selectand categoriile care va intereseaza si apoi submeniurile cu produse. Cand doriti sa adaugati un produs in cos selectati butonul „Pune in cos”. Repetati operatiunea cu cate produse doriti. In sectiunea „Cantitate” pot fi adaugate mai multe produse de acelasi fel. In mod standard campul este completat cu cifra „1”.

4. cand ati incheiat cumparaturile selectati din meniul din dreapta „Cosul de cumparaturi”, care va fi afisat. In partea de jos selectati butonul „Comanda acum”. Se va afisa adresa de livrare pentru a fi confirmata. Selectati inca o data „Comanda acum”.

5. dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare.

 ATENTIE! Comanda minima este de 50 RON.»Articolul poate fi gasit la adresa:

Copyright ©2018 Greencert Design & programming by TheSign