April 27, 2018

Livrare si plata

Modalitățile de livrare puse la dipoziție de greencert.ro:

  • Curier rapid: în 72 de ore de la confirmarea comenzii, coletul comandat vă va fi livrat acasă sau la serviciu în intervalul orar specificat pe formularul de comandă. Costul transportului este de 25 RON.
  • Poșta română: în cel mult 7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii veți fi avizat de posta sa va ridicați coletul de la Oficiul Postal de care aparțineți. Daca intervalul se prelungește, va rugam sa va informați la Oficiul Postal căruia ii sunteți arondat. Costul transportului este de 15 RON.

Plata se efectuează ramburs in momentul recepționării coletului, iar costul transportului se va regăsi in factura dvs. in funcție de modalitatea de livrare aleasă.

Conditii de livrare:

  • Pentru optiunea de plata la livrare (Ramburs), comisioanele percepute de catre compania de curierat vor fi suportate de catre client. Daca valoarea comenzii depaseste 200 RON, livrarea este gratuita.  Coletul va fi insotit de factura fiscala si chitanta.
  • Pentru optiunea de plata cu OP: S.C. B FREE SRL, Iasi, cu mentiunea: Plata  pentru comanda nr. ..., in urmatorul cont:
    RO55 INGB 0000 9999 0557 5384, deschis la ING BANK Iasi.
     
  • Nota: In situatia in care plata se face prin ordin de plata, expedierea produselor se va realiza in momentul confirmarii platii de catre banca.

 »Articolul poate fi gasit la adresa:

Copyright ©2018 Greencert Design & programming by TheSign