Termene si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului, in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Echipa www.greencert.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termene si conditii" din meniul site-ului.

Introducere

Acest site este intretinut si administrat de B Free S.R.L. . Site-ul este gazduit de serverele claus.ro. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. ne cerem scuze anticipat.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.greencert.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.greencert.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul companiei B Free S.R.L.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de www.greencert.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. www.greencert.ro se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Comentarii, comunicari si alte date/ informatii

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC B Free SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC B Free SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC B Free SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii B Free SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Accesul la site

www.greencert.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei B Free S.R.L.

Parteneri

Magazinul online www.greencert.ro are contracte de revanzare (reseller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in magazinul nostru.

Promotii si concursuri

www.greencert.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. www.greencert.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Legaturi / Links

Societatea B Free S.R.L.  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
 Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. www.greencert.ro nu va fi responsabil in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Echipa www.greencert.ro nu va fi raspunzatoare pentru:

  • orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site

  • orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi .

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, www.greencert.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) www.greencert.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

www.greencert.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului, furnizorul a schimbat pretul sau orice alt motiv care ar influenta comanda, livrarea sau relatia cu partenerii. Clientul va primi inapoi banii incasati de www.greencert.ro pentru respectiva comanda.

www.greencert.ro nu se obliga sa motiveze neonorarea comenzilor.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de greencert.ro, dar nu si alte despagubiri. www.greencert.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei B Free S.R.L.  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate  de la acest client, aferenta comenzii respective. Dupa expedierea produselor, companiei B Free S.R.L. , nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

Securitatea informatiilor

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. www.greencert.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Greseli de tiparire

www.greencert.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Garantia Produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

Taxe Suplimetare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. www.greencert.ro nu  percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa ne contactati de urgenta.

Conditii Legale

Site-ul www.greencert.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.greencert.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre www.greencert.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Contul Dvs. » Contul Dvs.
Cont nou » Cont nou
Produse in cos » Detalii
Cosul de cumparaturi este gol!
Stiri
Top 10 jucarii de succes din toate timpurile
29/04/2016

Iata, pentru amuzament, un top al celor 10 jucarii de mare succes din istoria recenta a jucariilor.SlinkyIn 1943, un inginer naval, Richard James,...» detalii

Ce jucarii prefera bebelusii - baieti
29/04/2016

Se pare că cel mai potrivit cadou de Crăciun pentru bebelușii de sex masculin este o păpușă, cel puțin asta sugerează o nouă cercetare care indică...» detalii

Formula jucariei perfecte
29/04/2016

Un psiholog britanic a elaborat o formula matematica pentru a-i ajuta pe parinti sa aleaga jucaria care se potriveste in mod ideal atat copilului...» detalii

Cea mai deprimanta jucarie construita vreodata
29/04/2016

Spiritul ludic nu-i paraseste niciodata pe adulti, iar numerosi parinti se distreaza cu jucariile copiilor. O noua gama de jucarii s-ar putea insa...» detalii

100 de ani de istorie a jucariilor
28/04/2016

Un film interesant care prezinta in doar doua minute 100 de ani de istorie a jucariilor: https://youtu.be/EDAPaEVr1Hk ...» detalii

SEO Romania